Colombiaanse Dranken(non) alcoholisch

(gaseosas, jugos/Colombiaanse frisdranken & fruitsappen)

Vanwege de diversiteit aan vruchten in Colombia en natuurlijk de warme temperatuur is het gebruikelijk om veel smoothies (batidos of jugos),  te maken van diverse fruitsoorten. We hebben er een aantal in onze drankenkaart. De beschikbaarheid is afhankelijk van de ingrediënten (seizoensinvloeden en import van bepaalde vruchten spelen hierbij een rol).

Wij serveren de volgende dranken

Jugo o batido de guanabana

Guanabana, is een licht afgeplat, peervormig en vaak gekromde vrucht. Het vruchtvlees is wit, volrijp, zeer zacht, vezelig, sappig en zoetzuur van smaak.

Jugo o batido de Lulo

De Lulo, ook wel Naranjilla genoemd is een grote bes, waaraan soms ook nog de grote, bekervormige, behaarde kelk zit. De vrucht wordt aan de binnenkant door bleekoranje, vlezige wanden in vier compartimenten verdeeld, die zijn gevuld met glazig-geeloranje, sappige, zuur-aromatische pulp en groenige zaden.

Jugo o batido de Mora

Mora zijn bramen. Bramen zijn familie van de aardbei. Het vruchtvlees is zoet en sappig. Bramen zijn echt een zomerfruit.

Jugo o batido de Maracuya

De Maracuya wordt ook wel passievrucht genoemd. Er zijn twee soorten, een gelig van kleur en de andere bruinig van kleur. Het vruchtvlees bestaat net als bij de granaatappel uit kleine pitjes waaromheen een soort gelei zit. De smaak van Maracuya is zoet, maar wat milder van smaak dan de regulier passievrucht.

COLOMBIAANSE Gaseosa/Frisdranken

We verkopen een aantal frisdranken welk geproduceerd worden door Postobón.  Postobon heeft een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Ze zijn pionier geweest in de ontwikkeling van de meeste drankcategorieën die op de Colombiaanse markt bestaan.

In el Cafetal verkopen we Colombiana, Manzana en Uva.

Pony Malta: Een andere veel gedronken product in Colombia die je ook in El Cafetal kunt vinden is de Pony Malta. Het is een alcoholvrije moutdrank op basis van mout, geproduceerd in Colombia door Bierbrouwerij Bavaria. Het is de best verkochte moutdrank in Peru en Colombia.

Colombiana

– Manzana

– Uva

FOLLOW US

OPENINGSTIJDEN

Ma - Di   GESLOTEN
Wo - Do  14.00u - 23.00u.
Vr - Za   14.00u - 01.00u.
Zondag  13.30u - 20.00u.

Keuken sluit om 21.00u. (zondag 19.oou.)

CONTACT INFORMATIE

STUUR EEN BERICHT
EMAIl  info@elcafetal.nl
TEL 06 - 38 74 64 15

ADRES
Burgemeester van Walsumweg 716
30111 MZ Rotterdam